Logistika a skladovanie

Prologis Park Bratislava sa rozširuje o dve nové budovy

Prologis, Inc., globálny líder v oblasti logistických nehnuteľností, dnes oznámil, že začal výstavbu dvoch nových špekulatívnych budov s celkovou rozlohou 25 300 metrov štvorcových v ProLogis Park Bratislava.

„Park je z 97 percent obsadený a tiež skutočnosť, že sme tu iba za dva mesiace neobsadenosti plne prenajali budovu 6, ukazuje, ako sú dve nové špekulatívne budovy v súlade s neustále sa zvyšujúcim dopytom po prvotriednych priemyselných a logistických priestoroch v tomto regióne Slovenska,“ povedal Martin Stratov, riaditeľ pre development a lízing spoločnosti Prologis na Slovensku.
 
Po dokončení dvoch nových budov dosiahne park celkovej rozlohy vyše 386 000 metrov štvorcových existujúcich logistických priestorov, pre ďalšiu potenciálnu výstavbu zostane k dispozícii 58 000 metrov štvorcových.
 
Prologis Park Bratislava je situovaný 24 kilometrov východne od centra Bratislavy, 2 kilometre od Senca a 16 kilometrov od medzinárodného letiska. Prologis tu zabezpečuje kombináciu špekulatívnej výstavby a budov na mieru, aby vyšiel v ústrety vysokému dopytu po logistických priestoroch, ktorý plynie z ideálneho umiestnenia parku pre spoločnosti pôsobiace v regióne strednej a východnej Európy a tiež v Rakúsku.
 
S aktívnym pôsobením v štyroch krajinách regiónu a portfóliom s celkovou rozlohou 4,3 milióna metrov štvorcových je Prologis popredným poskytovateľom distribučných nehnuteľností v strednej a východnej Európe.

Prečítajte si aj

Back to top button