Letecká doprava

Na Letisku BTS opäť otvorili Last minute centrum pre dovolenky

Aj tento rok si budú môcť Slováci zakúpiť priamo na Letisku M. R. Štefánika v Bratislave dovolenku na poslednú chvíľu za atraktívne ceny, tzv. ultra last minute.

Last minute centrum prevádzkuje vo verejnej časti odletovej haly letiska webový dovolenkový portál verne.sk. Svoj stánok otvoril dnes, v utorok 9. júna 2015 – v druhom júnovom týždni už väčšina slovenských CK prevádzkuje svoje charterové lety. Počas celej letnej dovolenkovej sezóny až do konca septembra 2015 tak budú môcť záujemcovia prísť na letisko aj v deň plánovaného odletu a prvým voľným letom letieť na dovolenku za ultra nízku last minute cenu.
 
Ultra last minute dovolenky sú určené najmä pre tých, ktorí sú pri plánovaní dovoleniek flexibilní, vedia sa rýchlo rozhodnúť, vedia vycestovať ihneď, prispôsobiť sa času odchodu na dovolenku a vybrať si z dostupnej, často už obmedzenej ponuky destinácii alebo hotelov. Cestovať však za to môžu za ultra last minute ceny.
 
„Stačí prísť na letisko Bratislava niekoľko hodín pred odletom, vďaka nášmu online pripojeniu na rezervačné systémy cestovných kancelárií a priamemu kontaktu s nimi nájdeme cestujúcim prvý voľný let do ktorejkoľvek dovolenkovej destinácie a môžu priamo nastúpiť do lietadla s atraktívnou cenou dovolenky. Konkrétnu destináciu alebo hotel si cestujúci vyberú z aktuálnej ponuky kde dostupnosť býva často už veľmi limitovaná (najmä pre rodiny s deťmi) a k dispozícii je zvyčajne len posledná voľná izba alebo 2 voľné letenky“, vysvetlil Pavol Mladý, riaditeľ online dovolenkového portálu verne.sk.
 
Všetkým návštevníkov letiska v Bratislave zároveň verne.sk poskytuje bezplatné Wi-Fi pripojenie, vďaka čomu môžu surfovať na internete alebo pri čakaní na svoj odlet využiť mobilnú aplikáciu „Dovolenka online“. Last minute centrum je otvorené každý deň od 8.h do 16.h a rezervovať si možno aj dovolenku na neskoršie termíny.
 
Z bratislavského letiska možno počas letnej sezóny letieť do 26 pravidelných destinácií v 12 krajinách a desiatok charterových destinácií, čím sa počet destinácií šplhá na 60 a počet krajín, kam možno z BTS cestovať, na 20. Počas minuloročnej charterovej sezóny Slováci leteli z Bratislavy najviac do miest Antalya (Turecko), Burgas (Bulharsko), Rhodos (Grécko), Hurghada (Egypt) či Monastir (Tunisko).
 

Prečítajte si aj

Back to top button