Správy | Aktuality | Témy

DKV ponúka DKV BOX EUROPE pre šesť krajín a tunely

DKV Euro Service, popredný poskytovateľ služieb pre dopravcov, umožňuje úhradu mýta prostredníctvom DKV BOX EUROPE už v šiestich krajinách a troch tuneloch.

Jednotné vyúčtovanie mýta prostredníctvom jednej palubnej jednotky je k dispozícií pre Nemecko, Belgicko, Francúzsko, Rakúsko, Portugalsko a Španielsko, nemecké tunely Herren (Lübeck) alebo Warnow (Rostock) a belgický Liefkenshoek. Spustenie v ďalších krajinách sa pripravuje.

„Našim cieľom je ponúknuť zákazníkom najlepšie riešenie pre EETS (Európsku službu elektronického mýta) na trhu,“ hovorí Jérôme Lejeune, generálny riaditeľ pre mýtne služby v spoločnosti DKV Euro Service. Každá časť procesného reťazca bola kvôli tomuto účelu vopred intenzívne testovaná: od fungovania samotného DKV BOX EUROPE počnúc jeho inštaláciou, správaním v prevádzke až po správny prenos a fakturáciu dát. „S DKV BOX EUROPE garantujeme našim zákazníkom spoľahlivosť a vynikajúcu kvalitu služieb,“ doplňuje Markus Präßl, riaditeľ predaja pre DKV Euro Service.

DKV BOX EUROPE je vybavený hybridnou rádiovou technológiou, vďaka ktorej je možné uhrádzať poplatky v mýtnych systémoch, ktoré využívajú satelitné a aj mikrovlnné technológie. Ďalšie krajiny bude možné pridávať, bez toho, aby bolo nutné palubné jednotky vymeniť.

Prečítajte si aj

Back to top button