Cestná doprava

Softvér TAGRA sa opäť predstaví na AUTOTECU

Spoločnosť Truck Data Technology, s.r.o., vchádza už do druhého úspešného roku predaja vyhodnocovacieho softvéru TAGRA v Slovenskej republike.

Pri tejto príležitosti pripravila pre zákazníkov výhodnú jarnú ponuku zliav, do ktorej sú zaradené vybrané moduly softvéru TAGRA. Na prezentáciu programového a hardvérového vybavenia pre všetkých záujemcov, ktorí by radi videli program TAGRA, sa môžete prísť pozrieť už onedlho i na AUTOTEC 2008 (4. – 8. 6. 2008) v Brne, kde budú predstavené aj pripravované novinky z danej oblasti. Počas prvých dvoch rokov pôsobenia si získal softvér TAGRA pre svoju jednoduchosť a vynikajúcu grafiku priazeň nielen dopraných firiem, kde uľahčuje prácu a skracuje dobu vyhodnotenia noriem 561/2006( 462/2007), ale i pri kontrolách na pozemných komunikáciách a v dopravných podnikoch inšpektorátmi práce. Vďaka spolupráci s vyššie uvedenými sa nám darí neustále softvér zdokonaľovať a pružne prispôsobovať potrebám starých i nových zákazníkov. Komunikáciou s odborníkmi zabezpečujeme najmä správny výklad nariadenia EÚ a jeho zapracovanie do programu.
Obchodný tím TDT i jeho distribútori sú pripravení poradiť všetkým zákazníkom, ktorí zatiaľ nemajú s používaním softvéru TAGRA a hardvérového príslušenstva žiadnu predchádzajúcu skúsenosť. Ďalšie i iné dôležité informácie nájdete na stránkach www.tagra.sk.
 
Zdroj: PR

Prečítajte si aj

Back to top button