Cestná doprava

Nový priestor pre všestrannosť a kvalitu.







V roku 2008, nás a našich zákazníkov, čaká veľa noviniek. Jednou z nich je nové Eurocargo, ktoré spĺňa a prekračuje nároky zákazníkov na distribúciu a prepravu tovarov, ako aj nároky zákazníkov pôsobiacich v oblasti výstavby a komunálnych služieb.

Iveco Eurocargo ponúka lepšie a efektívnejšie prepravné riešenia ako kedykoľvek predtým. Väčšia ponuka verzií, ktorá je výsledkom širokej škály modelov a ich variantov, umožnila novému Eurocargu efektívnym spôsobom čeliť rastúcim nárokom klienta.

Kabína

Kabína nového Eurocarga poskytuje kvalitnejší obytný priestor. Prístrojová doska je kompaktnejšia, ergonomickejšia a komfortnejšia. Všetky ovládacie prvky sú dobre viditeľné a ľahko dostupné. Nové sedadlá majú čalúnenie z bavlnenej látky a mikrovlákna, ktoré zabezpečuje pohodlie i dlhú životnosť. Úložné priestory sú funkčne a účelovo riešené. Komfort v danom priestore je rozpracovaný do najmenších detailov.

Vysoká bezpečnosť

V Eurocargu sa nachádzajú nasledovné systémy: ASR (protišmykový systém), ESP (systém elektronickej kontroly stability), Hill Holder (asistent pri rozbiehaní do kopca zabraňujúci neželanému cúvnutiu). Brzdný systém vozidla zabezpečuje vysokú bezpečnosť pri riadení vozidla a optimalizuje náklady na jeho údržbu.

Rešpekt voči životnému prostrediu

Nové Eurocargo ponúka najevolučnejšie a najbezpečnejšie riešenia v oblasti ekológie. Je pripravené už v predstihu čeliť požiadavkám a nárokom normy Euro 5, ktorá vstúpi do platnosti v roku 2009. Technológia SCR (Selective Catalytic Reduction) umožňuje motoru dokonalé spaľovanie, čím sa zároveň dosiahlo významné zníženie spotreby paliva a emisií oxidov uhlíka. Jednou z mnohých dobrých vlastností je aj priaznivá cena, preto neváhajte a pre bližšie informácie o Ivecu Eurocargu kontaktujte našich predajcov v spoločnosti Tempus Trans s.r.o. Košice.

Zdroj: PR

Prečítajte si aj

Back to top button