Cestná doprava

Importér Ford Trucks má sídlo v Senci

Senec je pre dopravu a logistiku veľmi frekventovaná adresa a najnovšie sem premiestnila svoju centrálu spoločnosť Delta-Truck, ktorá je úspešným importérom vozidiel značky Ford Trucks.

Veľmi dobrá poloha pri diaľnici D1 a ceste smerom na Galantu zaručuje autodopravcom komfortný prístup k predajno-servisným službám značky Ford Trucks na Slovensku. O tom, že európsky najvyšší manažment venuje veľkú pozornosť slovenskému trhu, svedčí aj ich priama účasť na slávnostnom otvorení nového centra Ford Trucks v Senci. Čestným hosťom podujatia bol pán Emrah Duman, medzinárodný obchodný riaditeľ spoločnosti Ford Trucks a pán Baris Akyalcin, obchodný riaditeľ spoločnosti Ford Trucks pre strednú Európu, ako aj manažment z maďarského zastúpenia Delta-Truck a veľvyslankyňa tureckého veľvyslanectva.

Na začiatku slávnostného otvorenia nového sídla spoločnosti Delta-Truck, importéra značky Ford Trucks v Senci odovzdal Ing. Jaroslav Šrol, obchodný manažér Delta-Truck, s. r. o., symbolický kľúč dopravnej spoločnosti Speedy Trans, ktorá si prevzala prvý ťahač F-MAX na Slovensku. Majiteľ komentoval prvé skúsenosti slovami: „Príjemne ma prekvapila nízka spotreba, ktorá je nižšia ako som predpokladal“.

Potom už nasledovali príhovory a slávnostné prestrihnutie pásky. Ferenc Gőgh, riaditeľ maďarskej spoločnosti Delta-Truck privítal účastníkov a poukázal na zlomovú udalosť vo vývoji Delta-Truck na Slovensku. Poďakoval tímu Ford Trucks a Slovensku a zaželal veľa obchodných úspechov a spokojných klientov.

Emrah Duman, medzinárodný obchodný riaditeľ spoločnosti Ford Trucks, zdôraznil, že vo výbere Slovenska rozhodovala hospodárska stabilita, silný trh s úžitkovými vozidlami, rastúci počet investícií v infraštruktúre a geografická poloha. Slovensko má pre Ford Trucks veľký potenciál a okrem úspešných vozidiel stavebného radu teraz prichádza s novinkou F-MAX ovenčenou titulom Truck of the Year 2019.

Potom Ing. Jaroslav Šrol, obchodný manažér Delta-Truck, s. r. o., podrobne poukázal na výnimočné vlastnosti nového trucku F-MAX a služby súvisiace s predajno-servisnými aktivitami. Na našom trhu sa už dobre umiestňuje stavebný rad a od prvého štvrťroku 2019 sa autodopravcovia v skúšobných jazdách prakticky zoznamujú s novým ťahačom F-MAX.

V areáli East-West Logistik má Delta-Truck, s. r. o., okrem administratívy aj štyri plne funkčné boxy pre servis, opravu a údržbu vozidiel Ford Trucks vrátane umývačky a vonkajšej plochy pre skladovanie a prípravu nových vozdiek k predaju či vozidiel k pravidelným servisným kontrolám.

Po ukončení ceremónie otverenia nového centra Ford Trucks nasledovali skúšobné jazdy a rozhovory obchodných zástupcov Delta-Truck z celého Slovenska s prítomnými autodopravcami a ďalšími hosťami.

Prečítajte si aj

Back to top button