Elektromobilita

DKV Mobility má viac ako 400 000 nabíjacích miest

DKV Mobility má viac ako 400 000 nabíjacích miest. DKV Mobility, popredná európska platforma B2B pre platby a riešenia na cestách, neustále rozširuje svoju sieť na nabíjanie elektrických vozidiel.

Zákazníci môžu teraz nabíjať svoje vozidlá pomocou karty DKV +Charge. Prípadne pomocou aplikácie DKV Mobility v jednej z najväčších nabíjacích sietí v Európe. K dispozícii je už viac ako 413 000 úplne alebo čiastočne verejných nabíjacích miest.

„Prekročením hranice 400-tisíc nabíjacích miest v Európe upevňujeme svoju pozíciu jedného z najväčších celoeurópskych poskytovateľov služieb pre nabíjanie elektromobilov,“ hovorí Sven Mehringer, výkonný riaditeľ pre energetiku a služby pre vozidlá v spoločnosti. „Okrem prístupu k úplne alebo čiastočne verejným nabíjacím miestam ponúkame v niektorých krajinách našim zákazníkom aj riešenia na nabíjanie v ich firemných priestoroch alebo v domácnostiach vodičov služobných vozidiel. Každodennú prevádzku našich zákazníkov tak pokrývame komplexnými riešeniami pre elektrické nabíjanie,“ dodáva Sven Mehringer.

Kompletnú ponuku služieb nabíjania pre zákazníkov má na starosti dcérska spoločnosť DKV Mobility GreenFlux. Tá za týmto účelom manažuje početné spolupráce a partnerstvá. Od septembra 2020, keď spoločnosť pridala do svojej akceptačnej siete stotisíce nabíjacie miesto, sa celkový počet nabíjacích miest zvýšil už štvornásobne.

V spolupráci
transport.sk
Zdroj
TS

Prečítajte si aj

Back to top button