Cestná doprava

Scania v útoku v stavebnom segmente

Scania pokračuje v predstavovaní produktov a služieb so zvláštnym zameraním na stavebné vozidlá.

Scania posúva svoje hranice dopredu a to najmä v podobe Scania XT, robustného dizajnu, ktorý zaisťuje potreby z hľadiska vzhľadu i funkcie najmä tých zákazníkov, ktorí sa musia vysporiadať s tými najťažšími nárokmi z hľadiska prevádzkyschopnosti, produktivity a robustnosti.
 
“Scania XT je charakterizovaná nápadnými atributmi, ako je extrémne robustná predná čast, a zároveň jasne signalizuje naše ambície pre rast v stavebnom segmente,” hovorí Anders Lampinen, Segment Director, Stavebníctvo, Scania Trucks. “Pred tromi či štyrmi rokmi sme začali ofenzívu na európskej úrovni, kde Scania postupne získava pozíciu silného hráča aj v stavebnom sektore.”
 

 
Pozícia, ktorú si Scania na trhu vytvorila, je počiatočným bodom pre predstavenie stavebných vozidiel v novej generáciii nákladných vozidiel. Scania teraz poskytuje sortiment produktov a služieb, ktoré sú špeciálne prispôsobené pre stavebných dopravcov – zákazníkov, ktorí sa vo všetkých ohľadoch musia vysporiadať s tými najťažšími úlohami a najtesnejšími finančnými podmienkami.   
 

 
Uvádzanie novej generácie nákladných vozidiel Scania na trh začalo na jeseň 2016 v podobe riešení pre 11 aplikácií pre diaľkové prevádzky. Vďaka zavedeniu radu Scania XT, kabín P, G a R v dennej verzii, listovým pružinám a vlastnostiam, ako sú dvojnápravy, majú teraz stavební dopravcovia prístup k všetkým dychtivo očakávaným konfiguráciám, potrebným pre zvládanie rôzných výziev, ktorým na dennej báze čelia.
 
“Sme si vedomí toho, že o novú generáciu je veľký záujem,” hovorí Lampinen. “Bola dobre prijatá a stavební zákazníci samozrejme túžili po nových denných kabínach, väčších možnostiach motorov a typických konfiguráciách 6×4 alebo 8×4, ktoré potrebujú. Úzké partnerstvo s našimi zákazníkmi a ich schopnosť dosiahnúť udržatelnú ziskovosť je pre nás vždy prioritou.”
 

 

Prečítajte si aj

Back to top button