Motorizmus

DAF Trucks na autosalóne v Šanghaji

Spoločnosť PACCAR predviedla svoje prémiové produkty radu DAF na výstave Auto Shanghai, svetovo najväčšom medzinárodný automobilovej show.

„PACCAR má 100-ročnú históriu v Číne,“ povedal Dan Sobic, výkonný viceprezident. „Auto Shanghai ponúka vynikajúcu príležitosť vystavovať špičkové vozidlá DAF čínskym zákazníkom úžitkových vozidiel. Čína je najväčší kamiónový trh na svete a PACCAR sa teší na rozšírenie svojej prítomnosti na tomto trhu.“ dodal.
Medzi vystavované vozidlá DAF patrí rad LF pre mestskú distribúciu, univerzálna séria CF pre regionálnu a odborné využitie ako aj vlajkovú loď XF105 pre ďaiľkovú prepravu.

Všetky DAF vozidlá sú vybavené motormi PACCAR. Tie boli ocenené titulom „Bus motor roka“ na Busworld Ázia puž piaty rok po sebe. DAF je vedúci na výrobca ťahačov v Európe. DAF nákladné autá sa predávajú cez sieť viac ako 1000 nezávislých predajcov po celom svete.

PACCAR je globálnym technologickým lídrom v oblasti návrhu, výroby a zákazníckej podpory vysoko kvalitných ľahkých, stredne ťažkých a ťažkých nákladných automobilov v rámci DAF, Kenworth, Peterbilt a menovcov.
 

Prečítajte si aj

Back to top button