Správy | Aktuality | Témy

Spoločnosť Mastercard otvára nový letiskový salónik v Bratislave

Držitelia prémiových kariet budú môcť využiť komfort, ktorý poznajú zo zahraničia.

Letisko Bratislava sa od prvého júna pridáva na zoznam adries prestížnych letiskových salónikov. Mastercard v spolupráci s bratislavským Letiskom M. R. Štefánika otvoril nový biznis salónik Mastercard Caproni Lounge pre všetkých držiteľov prémiových kariet Mastercard.Mastercard tak svojim klientom prináša komfort aj potrebné súkromie na chvíle odpočinku, občerstvenia alebo vybavenia pracovných povinností pred odletom.
 
Nový salónik Mastercard Caproni Lounge je situovaný na druhom poschodí odletového terminálu bratislavského letiska s výhľadom na historickú repliku lietadla Caproni Ca.33, po ktorom je aj pomenovaný. Otvorený je denne od 5. h do 21.30 hod. pre všetkých držiteľov kariet Mastercard World Elite, World, Business, Platinum, Mastercard Commercial Cards a kariet Gold, vydaných slovenskou bankou. Bezplatný vstup doň zároveň majú všetci cestujúci v biznis triede využívajúci lety spoločností flydubai, Georgian Airways a iné.
 
Salóniky Mastercard Lounge sú vďaka ich kvalite medzi držiteľmi našich kariet veľmi obľúbené. Aj nový salónik na bratislavskom letisku prinesie cestujúcim komfort, zázemie a služby, ktoré očakávajú a sú na ne zvyknutí zo sveta. Bratislava je moderné a progresívne mesto, preto je samozrejmé, že aj v Mastercard pracujeme na tom, aby sa stále viac približovala ostatným svetovým metropolám,“ uviedol Miroslav Lukeš, generálny riaditeľ Mastercard pre Slovensko, Českú republiku a Rakúsko.
 
Salónik Mastercard Caproni Lounge ponúka bezplatne cestujúcim a obchodným cestujúcim k dispozícii SWP corner s počítačovým vybavením, internetové pripojenie, TV či výber z medzinárodnej a domácej dennej tlače. K dispozícii je bohatá ponuka občerstvenia, alkoholických a nealkoholických nápojov.
 
„Vďaka spolupráci so spoločnosťou Mastercard bude mať prístup do biznis salónika oveľa širší okruh cestujúcich. Samozrejme, bude prístupný aj cestujúcim v ekonomickej triede, ktorí si doň môžu zakúpiť vstup. Veľmi nás teší, že vďaka spolupráci s Mastercard môžeme obchodným cestujúcim ponúknuť také služby, aké poznajú z okolitých letísk vo Viedni, Budapešti či Prahe,“ povedal predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Jozef Pojedinec.
 
Salónik vyniká hlavne moderným dizajnom a držiteľom kariet Mastercard prináša vysoký komfort. Odlietavajúcim cestujúcim zároveň poskytuje potrebné súkromie. Ponúka tak
 
spríjemnenie cesty po hektických prípravách na odlet, spolu s unikátnym výhľadom na odletovú halu a na historické lietadlo.
 
Letisko M. R. Štefánikaje najväčším letiskom v Slovenskej republike. Nachádza sa 9 km od centra hlavného mesta Bratislavy, v mestskej časti Bratislava-Ružinov. Ročne vybaví letisko spolu na prílete a odlete približne 2 milióny cestujúcich, odbaví viac ako 26 000 ton leteckého nákladu a zaznamená viac ako 27 000 pohybov lietadiel.

Prečítajte si aj

Back to top button