Správy | Aktuality | Témy

GEFCO Slovakia oslávilo 10 ročnú spoluprácu so spoločnosťou ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia

Tento rok GEFCO Slovakia, globálny poskytovateľ služieb priemyselného dodávateľského reťazca a európsky líder v oblasti logistiky automobilového priemyslu a oceliarska spoločnosť ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia oslavujú už 10. výročie úspešnej spolupráce.

Spokojnosť ArcelorMittal Gonvarri s úrovňou poskytovaného servisu a služieb od spoločnosti GEFCO dokazuje opätovne podpísaný dvojročný kontrakt s exkluzivitou na všetky exportné destinácie.
 
ArcelorMittal Gonvarri je servisné centrum - Steel Service Centre (SSC) pre spracovanie plochej valcovanej ocele a hliníkových zvitkov do tabúľ a tvarových nástrihov. Servisné centrum so sídlom v Senici sa zameriava na spracovanie plochej valcovanej ocele a hliníkových zvitkov, pričom až 70 % jej klientely predstavuje automobilový segment. 
 
Začiatok spolupráce medzi spoločnosťami GEFCO Slovakia a spoločnosťou ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia sa datuje od apríla 2008.
V priebehu desiatich rokov spolu so zvyšujúcimi sa objemami exportov spoločnosti AMG, rástla aj spolupráca so spoločnosťou GEFCO. Kým v roku 2008 zabezpečovalo GEFCO pre AMG 8 prepráv za deň, dnes, po desiatich rokoch spolupráce, je to okolo 70 nakládok denne do destinácií ako Rakúsko, Slovensko, Česká Republika, Maďarsko a Poľsko. „Sme hrdí na to, že sme logistickým partnerom AMG pre exportné prepravy, najmä s ohľadom na to, že ArcelorMittal Gonvarri patrí medzi troch top klientov na Slovensku“, povedal Aleksander Raczynski, generálny riaditeľ GEFCO pre Českú Republiku a Slovensko.
 
Slávnostný podpis zmluvy na ďalšie obdobie medzi spoločnosťami GEFCO Slovakia a spoločnosťou ArcelorMittal Gonvarri SSC Slovakia sa uskutočnil 29. marca 2018. Zmluvu podpísali Peter Mišo, generálny riaditeľ ArcelorMittal Gonvarri Slovakia a Aleksander Raczynski, generálny riaditeľ GEFCO pre Českú Republiku a Slovensko. „Sme veľmi spokojní s poskytovanými službami a proaktívnym prístupom GEFCO a veríme, že o 10 rokov budeme opäť sláviť ďalšie okrúhle výročie spolupráce“, vyjadril sa Peter Mišo pri podpise zmluvy. Vzájomnú spokojnosť oboch spoločností dokazujú aj podmienky novej rámcovej zmluvy.
 
GEFCO ako poďakovanie za doterajšiu spoluprácu pripraví pre ArcelorMittal Gonvarri branding 10 návesov s logom oboch spoločností. Logá GEFCO a ArcelorMittal Gonvarri na návesoch budú od mája dokazovať dlhodobé úspešné partnerstvo.
 

Prečítajte si aj

Back to top button