Logistika a skladovanie

Yusen Logistics získal kontrakt od Glenmark Pharmaceuticals na dodávky pre britský trh

Špecialista na logistiku pre zdravotnícky priemysel, spoločnosť Yusen Logistics, získala od indickej časti medzinárodného výrobcu farmaceutických prípravkov Glenmark Pharmaceuticals významný kontrakt.

Spoločnosť Glenmark požadovala skrátiť dodacie lehoty k svojim britským zákazníkom, ktorým dodáva vysoko kvalitné generické a špeciálne lieky, a to pri súčasnom zachovaní prísnych nárokov na kvalitu týchto produktov. Riešenie, ktoré ponúkol Yusen Logistics, stojí na využití vlastných skladovacích priestorov o rozlohe 15 000 m2 a s prevádzkou zodpovedajúcim požiadavkám správnej distribučnej praxe, licencovanej MHRA. Pobočka Yusen v Grange Park, Northamptone, spĺňa vďaka udelenému AEO a harmonizáciou s TAPA tie najvyššie bezpečnostné nároky.
 
Teraz Yusen Logistics dodáva všetky produkty Glenmark, ktoré sú určené pre britský trh, a to práve z tejto strategicky umiestnenej lokácie, z ktorej je dojazd kamkoľvek po Spojenom kráľovstve do štyroch hodín. Yusen tu poskytuje komplexné služby, zahŕňajúce aj paletové skladovanie v teplotne kontrolovanom prostredí, pick & pack, ale aj dodanie ku koncovým zákazníkom – veľkoobchodom a lekárňam po celom kráľovstve vo veľmi krátkych dodacích lehotách od objednania.
 
Frank Packman General Manager Business Development pre sektor Healthcare, Yusen Logistics poznamenal: „Výrobcovia zdravotníckych produktov stále častejšie hľadajú vysoko kvalitné, end-to-end služby, ktoré by zabezpečili pohyb ich produktov v dodávateľskom reťazci, pri neustálom dodržiavaní striktného teplotného režimu. Najviac požadujú maximálnu dostupnosť zásob s minimalizáciou rizika v dodávateľskom reťazci.
 
Yusen Logistics riadi logistickú sieť, ktorá slúži na zabezpečenie dodávok v sektore zdravotníctva naprieč celou Európou až ku koncovým príjemcom – nemocniciam, lekárom, lekárňam, veľkoobchodom a očkovacím centrám. Táto služba je prevádzkovaná výlučne v rámci striktných požiadaviek farmaceutického a zdravotníckeho priemyslu s viac ako 50 000 dodacích adries. Týždenne potom Yusen zrealizuje až 20 000 dodávok naprieč 36 krajinami.


Prečítajte si aj

Back to top button