Logistika a skladovanie

Spoločnosť Yusen Logistics získala ocenenie od Toyota Motor Europe

Popredný poskytovateľ logistických služieb pre automobilový priemysel Yusen Logistics (Europe) BV získal významné ocenenie od spoločnosti Toyota Motor Europe (ďalej len TME) a to pri príležitosti výročného stretnutia partnerov TME konanom v Bruseli, ktorého súčasťou bolo aj slávnostné vyhlásenie dodávateľov.

Prestížna zlatá cena, ktorú odovzdal Masahisa Nagata, TME Executive Vice President R & D, Purchasing & PE, je ocenením toho, ako spoločnosť Yusen Logistics zvládla nedávnu akvizíciu spoločnosti Transfreight Automotive Logistics Europe, ktorý je tiež významným poskytovateľom služieb pre spoločnosť TME.
 
Vo svojom komentári k oceneniu Jean-Christophe Deville, Purchasing Director TME, pochválil hladký prechod, včasnú a zrozumiteľnú komunikáciu a excelentné zabezpečenie dodávok spoločnosťou Yusen Logistics.
 
Ian Veitch, CRO Yusen Logistics Europe k tomuto uviedol: „Je mi veľkým potešením, že môžem v mene spoločnosti Yusen prevziať toto ocenenie. Je skvelé, že nás spoločnosť TME ocenila za hladké zvládnutie tejto akvizície. Podnikateľské aktivity spoločnosti Transfreight sú v perfektnom súlade so spoločnosťou Yusen Logistics, jej ponuka služieb a regionálne zameranie dopĺňajú infraštruktúru spoločnosti Yusen. Budeme dbať na to, aby spoločnosť TME naďalej profitovala z našej spoločnej znalosti tohto odvetvia aj zo široko nastavených riešení pre dodávateľské reťazce. „
 
Rozšírená infraštruktúra posilňuje už existujúce možnosti spoločnosti Yusen v rámci dodávateľskej siete pre automobilový priemysel, navyše pridáva v západnej Európe niekoľko kľúčových lokácií, ktoré umožňujú konsolidáciu v rámci siete a aj možnosti využitia mnohých uzlov na trasách medzi severnou a južnou Európou. Akvizícia spoločnosti Yusen Logistics rozširuje jej pôsobnosť zvlášť v severnom Francúzsku, ktorá sa vyznačuje vysokým zastúpením automobilového priemyslu.

Prečítajte si aj

Back to top button