Motorizmus

Spoločnosť Johnson Controls oznamuje názov novej automobilky – Adient

Spoločnosť Johnson Controls, Inc., (NYSE: JCI) dnes prezradila, že jej podnik s automobilovými sedadlami a interiérmi sa bude po odčlenení subjektu v októbri 2016 do novej verejne obchodovateľnej spoločnosti nazývať Adient.

„Adient je pozitívny, silný názov, ktorý zdôrazňuje naše jedinečné miesto diferenciácie, a to našu schopnosť spojiť správne kúsky správnym spôsobom, presne v pravý čas a dodať našim zákazníkom tú najlepšiu hodnotu,“ hovorí Bruce McDonald, súčasný Vice Chairman spoločnosti Johnson Controls a budúci Chairman a Chief Executive Officer spoločnosti Adient.
 
„Adient je latinské slovo, ktorá sa prekladá ako prijatie a presadzovanie situácie alebo podnetu, čo predstavuje našu neustálu snahu zapájať sa, súťažiť a vždy zlepšovať.“
 
McDonald dnes oznámil názov Adient ako súčasť svojej prezentácie pre investorov na konferencii Deutsche Bank Global Auto Industry Conference Detroite, Michigan. Archívny záznam prezentácie je dostupný na www.johnsoncontrols.com.
 
„Oznámenie nášho nového názvu je prvým krokom na našej ceste uvedenia novej značky a definovania našej budúcnosti ako úspešnej, nezávislej spoločnosti,“ hovorí McDonald.
 
„Naším poslaním je stanoviť štandard ako prvotriedny dodávateľ sedadiel pre automobilový priemysel prostredníctvom vedúceho postavenia v oblasti nákladov, kvality, spustenia výroby a spokojnosti zákazníkov. Budeme využívať naše schopnosti riadiť rast, a to ako v rámci automobilového priemyslu a aj mimo tohto odvetvia.“
 
McDonald vo svojej prezentácii uviedol, že očakáva, že spoločnosť Adient implementuje nové stratégie, ktoré prinesú vyššiu úroveň rastu a ziskovosti, ako aj silnejšie peňažné toky.
 
Povedal, že spoločnosť Adient zvýši svoje investície v oblasti inovácií s cieľom získať podiel a zvýšiť hodnotu pre zákazníkov a akcionárov.
 
Očakáva sa, že spoločnosť Adient zverejní podrobné finančné informácie na konci marca alebo začiatkom apríla spolu s podaním informačného vyhlásenie na formulári 10 Komisii pre cenné papiere v USA. Hneď po podaní bude dostupná kópia formuláru na stránke www.johnsoncontrols.com a po 1. októbri 2016 aj na stránke www.adient.com. 

Prečítajte si aj

Back to top button