Motorizmus

Mimoriadny model Mercedes-Benz Trieda V Night Edition

Odteraz je Trieda V k dispozícii aj ako hodnotný model Night Edition.

Nový mimoriadny model obľúbeného veľkopriestorového vozidla značky Mercedes-Benz podčiarkuje výrazne športové vlastnosti vďaka exkluzívnym dizajnovým prvkom. Sériovo k nim patria spojler predného nárazníka AMG a spojler zadného nárazníka AMG, ako aj ozdobné prvky AMG v interiéri.

Exteriér modelu Night Edition charakterizujú čierne vonkajšie zrkadlá, maska chladiča s dvomi lamelami vo vysokolesklej čiernej farbe, exkluzívne čierne 19-palcové disky AMG z ľahkej zliatiny s dizajnom siedmich zdvojených lúčov, plakety EDITION na predných blatníkoch, ako aj tónované sklá vzadu.

K vizuálnym prvkom v interiéri patria aj komfortné sedadlá v čiernej koži napa, prístrojová doska so vzhľadom kože – oba prvky s kontrastnými ozdobnými švami, podlahové rohože s plaketou EDITION a čiernym čalúnením stropu. Komfort na palube okrem iného ponúka sériovo dodávaný parkovací balík s 360-stupňovou kamerou. To umožňuje jednoduché manévrovanie a zaparkovanie. O dynamický pôžitok z jazdy vo V250 d sa zase postará dieselový motor s výkonom 140 kW/190 k (kombinovaná spotreba paliva: 7,5 – 6,8 l/100 km; kombinované emisie CO₂: 199 – 179 g/km).

Cena modelu Night Edition je výhodnejšia ako pri bežnom modeli Triedy V doplnenom rovnakou výbavou. Triedu V Night Edition je už možné objednať.

Prečítajte si aj

Back to top button